S’obren les inscripcions al Nadal Esportiu d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es portarà a terme del 22 al 31 de desembre del 2020 i els participants, i les inscripcions ja estan obertes. Podran practicar tota mena d’activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura com senderisme, atletisme o escalada. 

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, ha organitzat per aquestes festes nadalenques una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot, un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys.

Del 22 al 31 de desembre, els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, de 9 a 13 h podran escollir entre un munt de diferents pràctiques fisicoesportives com el senderisme, el ciclisme, l’atletisme o l’escalada. Seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat com el de Setmana Santa, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombres així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. Podreu trobar més informació, inscripcions i detalls d’aquest casal multiesportiu AQUÍ. En cas que ho desitgeu també podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO) a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Des d’aquest dilluns, 30 de novembre, els interessats poden inscriure’s per participar-hi 3, 4 o 7 dies.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc complirà i estarà subjecte a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat marcades per evitar la propagació del coronavirus.

Comparteix-ho amb els teus amics: