SolidariSac. Parada del Mercat de Nadal d’Olot. Campanya 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest és el 5è any de la campanya del SolidariSac que du a terme Càritas Garrotxa.

El SolidariSac és una bossa de roba, tallada i cosida per persones voluntàries, que conté fruits secs (generalment nous de Crespià), que porta una etiqueta lligada amb un llaç. L’etiqueta, a banda de l’anagrama de Càritas du un bonic text, una llegenda, etc.

El producte es distribueix principalment a empreses que l’ofereixen als seus treballadors, clients, etc. formant part d’una panera nadalenca, sopars de Nadal, o senzillament com un regal solidari, per donar suport a Càritas.

Les bosses SolidariSac han estat cosides per persones voluntàries, envasades per una vintena de voluntaris i voluntàries de Càritas i joves del projecte IFE d’Integra, i servides als compradors, també, per voluntaris de la comissió de Noves Iniciatives de Càritas.

El preu de bossa es manté estable, de 5€. El SolidariSac també es ven, també, a particulars o famílies que obsequien els seus amics, familiars o comensals, per exemple, amb motiu del sopar o el dinar de Nadal.

L’any passat, Càritas va distribuir cap a tres mil bosses. Càritas Garrotxa serà present, tots els dies, al Mercat de Nadal d’Olot amb una parada a la plaça Major, on s’hi vendran bosses del SolidariSac, productes artesanals fets per voluntaris i voluntàries de Càritas, o bé altres persones, i altres productes aportats generosament per empreses de la comarca, per tal de col·laborar amb Càritas.

Els diners que s’ingressen, tant del SolidariSac com de les vendes de la parada del Mercat, es destinen íntegrament a subvencionar els programes socials de Càritas Garrotxa. Programes pensats per fer front a la pobresa i que donen suport a les persones que pateixen vulnerabilitat a la comarca de la Garrotxa.

En concret, els diners recollits en aquesta campanya es destinaran als projectes del Programa de Treball Protegit i als programes d’atenció a la Gent Gran.