Sopa de Cabra comença aquest dissabte la seva esperada gira de celebració del trenta aniversari del disc Ben endins

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sopa de Cabra comença demà a La Pobla de Mafumet (Tarragona) una gira molt especial que recupera gran part del repertori del disc i que els durà als principals festivals del país, com Cap Roig, Grec, Cruïlla o Mallorca Live Festival, entre d’altres

Demà dissabte Sopa de Cabra comença a La Pobla de Mafumet (Tarragona) una gira de celebració del 30 aniversari de l’exitós Ben endins molt esperada, que recupera gran part del repertori del disc i que els durà als principals festivals del país, com Cap Roig, Grec, Cruïlla o Mallorca Live Festival, entre d’altres.

En aquesta gran gira commemorativa, Sopa de Cabra hi repassarà el repertori del disc ple de cançons clàssics com “Si et quedes amb mi”, “Mai trobaràs”, “El boig de la ciutat” o “L’Empordà”, juntament a altres grans èxits atemporals dels gironins.

El 10 de maig de 2021, va fer exactament trenta anys que els gironins Sopa de Cabra van publicar Ben endins, el disc més venut de la història del rock en català amb més de 150.000 unitats despatxades. Per a celebrar una efemèride tan important, Sopa de Cabra va presentar una versió coral amb clip del mític “Si et quedes amb mi” amb alguns dels principals artistes catalans contemporanis com Santi Balmes de Love of Lesbian, Alguer Miquel de Txarango, Suu, Joan Dausà i Beth.

Les accions commemoratives d’aquest aniversari s’allargaran fins a mitjans de 2022. Sopa de Cabra està preparant una segona versió d’un clàssic del disc amb diversos convidats i convidades que es publicarà a la tardor. En paral·lel també està treballant en un documental que veurà la llum a principis de 2022 i en una exposició molt especial que s’instal·larà a la Casa de la Cultura de Girona. Aviat s’anunciarà un gran concert de final de gira de la gira commemorativa del 30 aniversari dels Sopa de Cabra que comptarà amb un grapat de col·laboracions molt especials.

GIRA PROVISIONAL “30 anys de Ben endins” de Sopa de Cabra

19 de juny – La Pobla de Mafumet Sold Out

26 juny – Planestiueja’t – Les Planes d’Hostoles

2 juliol – Grec – Barcelona Sold Out

9 juliol – Festival Cruïlla – Barcelona

10 juliol – Mallorca Live Summer – Mallorca Sold Out

29 juliol – Sunflower Festival – Gualta Sold Out

6 agost – Festival Jardins de Terramar – Sitges

14 agost – Festival Arts d’Estiu – Pineda de Mar

16 agost – Camp de Mart – Tarragona

17 agost –Cerdanya Music Festival – Alp

18 agost – Festival de Cap Roig – Calella de Palafrugell Sold Out

28 agost – Festival Som de Mar – Lloret de Mar Sold Out

16 d’octubre – Temporada Alta – Girona

Comparteix-ho amb els teus amics: