Sopa de Cabra gravarà noves cançons després de 15 anys d’inactivitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els membres de Sopa de Cabra han informat aquest dissabte que volen gravar noves cançons el 2015. La banda preveu tornar a l’estudi el pròxim estiu per publicar un nou treball el 2016, coincidint amb el seu 30è aniversari. La formació gironina ha assegurat que és conscient que mai hauria pogut fer aquest camí sola i ha agraït el suport que ha rebut del públic perquè ha estat “una part essencial d’aquesta aventura”. És per això que Sopa de cabra ha anunciat que volen “fer còmplices” als seus seguidors des del primer moment d’aquest nou projecte que inicien “amb molta il·lusió”. Amb aquest pas, la banda complirà “el desig” de gravar noves cançons, cosa que ja va anunciar en acabar la gira del 2011.

650907
GUMÀ, VIOLETA – ACN El grup Sopa de Cabra durant la presentació del seu disc ‘El retorn’.

Sopa de Cabra es va dissoldre el 2001 després d’haver publicat el disc ‘Plou i fa sol’. La formació gironina va tornar als escenaris el 2011 puntualment per commemorar els 25 anys de Sopa de Cabra. Amb tot, feia 15 anys que la banda no gravava noves cançons. Aquest dissabte ha anunciat que ho tornarà a fer. Té previst entrar a l’estudi l’estiu del 2015 i vol publicar nou disc el 2016, coincidint amb el seu 30è aniversari.

La banda liderada per Gerard Quintana ha reconegut que el públic de Sopa de Cabra ha estat “una part essencial d’aquesta aventura” i ha assegurat que és conscient que aquest camí “no l’haurien pogut fer sols”. És per això que han volgut “fer còmplice” al seu públic des del primer moment d’aquest nou projecte que inicien ara “amb molta il·lusió”. Amb aquest pas, la banda complirà “el desig” de gravar noves cançons, cosa que ja van anunciar fa tres anys, quan va acabar la gira del 2011.

Comparteix-ho amb els teus amics: