Sortejats els sis pisos de lloguer social ubicats a la Canya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sortejats els sis pisos de lloguer social ubicats a la Canya

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha adjudicat els sis pisos de lloguer social ubicat al nucli de la Canya. El consistori va aconseguir un acord de cessió amb la propietat (la societat SAREB) per tal de destinar-los a aquesta finalitat.

L’adjudicació es va fer a través de sorteig públic a la sala de plens, on es van respectar totes les normes de prevenció del Covid-19. Les persones que van sortir escollides podran entrar-hi a viure el proper 1 de febrer i signen un contacte de 3 anys de durada.

D’aquesta manera, es dona oportunitats a persones per tal de poder-se emancipar i el nucli de la Canya tindrà nous habitants que dinamitzaran la zona. Els pisos en qüestió van estar anys tancats i fins i tot amb okupacions il·legals. Amb aquesta actuació del consistori, s’aconsegueix revertir aquest extrem.

Els immobles a més havien presentat desperfectes i la Brigada Municipal ha estat treballant per a la seva reparació i posada al dia. També s’han donat d’alta els subministraments Són pisos d’obra nova que estrenaran els llogaters. Tots tenen garatge independent. Els de la primera planta tenen menys superfície mentre que els de la segona planta són tipus dúplex. La finca està ubicada al carrer Margarida Cabrafiga.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: