SORTIDA DELS JOVES PARTICIPANTS A LES BRIGADES DE VOLUNTARIS D’ESTIU

Comparteix-ho amb els teus amics:

76 joves de la Garrotxa han passat aquest cap de setmana a PortAventura. Amb aquesta sortida se’ls ha volgut agrair la seva participació al projecte Brigades de Voluntaris, que aquest estiu han tingut lloc a 9 municipis de la Garrotxa. Aquest passat cap de setmana, 4 i 5 d’octubre, 76 joves de Castellfollit de la Roca, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, les Preses, Santa Pau, la Vall d’en Bas, Riudaura , Sant Feliu de Pallerols i Olot han visitat PortAventura. Aquesta activitat és el reconeixement a la feina que els nois i les noies han fet aquest estiu en què han participat del projecte Brigades de Voluntaris d’Estiu. Durant els mesos d’estiu 120 joves de la Garrotxa han realitzat tasques de voluntariat a la seva població col·laborant amb diferents serveis municipals (casals d’estiu, brigades municipals, llars d’infants, centres de dia de gent gran, oficines de turisme,…) segons ha decidit cada Ajuntament.

Portaventura_04102014

La sortida d’aquest cap de setmana a PortAventura ha permès la interrelació i convivència entre joves de 14 i 15 anys dels diferents municipis de la comarca, obtenint com a resultat un grup de joves dinàmic i motivat per continuar participant amb iniciatives i projectes. Des de l’organització es valora molt positivament  ’acceptació del projecte pel que fa a la participació i a l’assoliment d’objectius, com també perquè s’ha aconseguit treballar diferents aspectes en els joves com el treball en equip, la responsabilitat, el compromís social i el voluntariat.

Finalment, volem donar les gràcies a tots aquelles persones que, d’una manera o altra, han col·laborat en el projecte (directors dels serveis, monitors, treballadors de brigades…) i sobretot als joves per la seva motivació i implicació.

Tècniques de Joventut dels Ajuntaments d’Olot, Sant Feliu de Pallerols, Les Preses, Santa Pau, Riudaura, la Vall d’en Bas, Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca i Vall de Bianya.