Sortir del tu, un espectacle inspirat en els dibuixos de 500 nens de la Garrotxa i Osona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sortir del tu es podrà veure el dimecres 24 de juliol, a les 19.30 h, al Firal Petit. És una coproducció del Teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló.

Els actors de la companyia assagen aquests dies a la plaça de braus.

La plaça de braus és aquests dies la sala d’assaig dels actors de Túnels Connexions Teatrals que preparen l’espectacle que estrenaran el proper dimecres 24 de juliol, al Firal Petit d’Olot.

Sortir del tu és un espectacle de carrer per a tots els públics, amb humor, música, dansa, moviment i circ. El muntatge s’inspira en els dibuixos que han fet els més de cinc-cents alumnes de deu anys de les escoles de La Bòbila, Verntallat, Vall del Ges, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Són els nens i nenes que van néixer el mateix any que s’obria al trànsit el túnel de Bracons i han dibuixat com s’imaginaven que podrien ser els suposats éssers que sortirien dels túnels provinents de l’altra banda de la serra de Llancers.

L’espectacle, gamberro i amb molta interacció amb els espectadors, es pregunta com ens relacionem amb allò desconegut i parla de les relacions humanes, internes i extermes, i dels lligams de l’amor i del desig. Maria Codinachs dirigeix el muntatge, que compta amb els actors Eduard Autonell, Júlia Clarà i Jordi Font.

El muntatge s’havia d’estrenar el dissabte 6 d’abril, coincidint amb el desè aniversari de l’obertura del Túnel de Bracons, però una lesió d’un dels actors va obligar a posposar la funció. Coproduït pel Teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló, es representarà el dimecres 24 de juliol, a les 19.30 h al Firal Petit d’Olot, i el diumenge 28 de juliol a la Plaça Vella de Torelló.

Info: Olot Cultura