Surt a la venda el llibre “Si no hi ha demà” de les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer

Comparteix-ho amb els teus amics:

Surt a la venda el llibre solidari “Si no hi ha demà” de les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer, apadrinat per en Bojan Krkic. Narra la història de superació de la Sílvia, que s’ha recuperat totalment del doble vessament cerebral que va patir quan tenia 17 anys.

Està escrit a quatre mans: podrem viure la història des dels ulls de la Sílvia i des dels de la seva familia a través del testimoni de la Neus, la seva cosina.

En Bojan Krkic ha apadrinat la producció d’aquest llibre i els ingressos de seva venda es podran destinar íntegrament a l’AFANOC (Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

El jugador de la Premier League i exjugador del Barça, Bojan Krkic, és el padrí del llibre Si no hi ha demà que es presentarà el proper 22 d’abril a les 8 del vespre a l’Orfeó Popular Olotí.

Les autores d’aquest llibre són la Neus Verdaguer, mestra i la Sílvia Pagès, arquitecta. Aquestes dues garrotxines, ja fa temps que van posar-se a treballar perquè aquest projecte solidari pogués veure la llum. El llibre narra la història real de la Sílvia. Ella, quan tenia 17 anys va patir un doble vessament cerebral provocat per una malformació arteriovenosa congènita. Va haver de passar pel quiròfan en una intervenció a vida o mort i posteriorment per un llarg procés de recuperació.

Va aconseguir recuperar-se totalment després de lluitar durant més d’un any i de trencar els esquemes de tothom que li albirava problemes permanents. Va acabar el batxillerat, va entrar a la universitat a estudiar Arquitectura i actualment està treballant d’arquitecta.

bojan

El llibre és una bona oportunitat per donar a conèixer la seva història de superació per tal que altres persones que es troben amb problemes de salut importants vegin que amb lluita i esforç és possible sortir-se’n.

Aquest és un llibre solidari ja que tots els diners que s’obtinguin amb la seva venda aniran destinats ÍNTEGRAMENT a l’AFANOC (Associació de Famílies i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya). Aquesta entitat treballa per donar un cop de mà a les famílies que es troben amb aquesta malaltia a casa.

Així doncs, el llibre té un doble objectiu solidari:

– Sensibilitzar entorn de les malalties cerebrals i reflexionar entorn de la importància de la lluita personal per aconseguir superar-les.
– Recollir diners per a l’AFANOC.

PORTADA DEFINITIVA

Els punts de venda del llibre seran els següents:

Sant Joan les Fonts: Estètica Raquel i Perruqueria Laura. La Canya: Llibreria La Canya. Olot – Llibreria Sala, Llibreria Drac i La Granja del Cacau i Pastisseria Cacau. També podreu trobar-lo a través de la botiga online de l’AFANOC (www.lacasadelsxuklis.org)

El llibre es presentarà a Olot el proper divendres dia 22 d’abril a les 8 del vespre a l’Orfeó Popular i també a Sant Joan les Fonts, el mateix dia de Sant Jordi a partir de les 7 de la tarda al Castell Medieval Estada Juvinyà.

A més a més, durant el dia de Sant Jordi el podreu trobar a:

Sant Joan les Fonts – Plaça Major (parada del grup de joves “Els Colats”. Olot – Firal (parada Assemblea de Joves i La Dalla, Cacau Pastisseria i Biblioteca Social d’Olot). Sant Climent Sescebes – Plaça Carles Cusí (para Ampa Escola Sant Sebastià).

Més info: http://escrivima4mans.blogspost.com