Suspès definitivament el Carnaval d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Suspès definitivament el Carnaval d’Olot

Com ja ho havia avançat elgarrotxi.cat aquest cap de setmana. El Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT), ja ha fet públic la decisió de suspendre el carnaval d’Olot a causa de la COVID. En una reunió amb les colles, es va comunicar que se suspenia el carnaval d’Olot.

A causa de la pandèmia, les colles tenen dificultats per organitzar-se amb l’actual normativa sanitària, balls, disfresses i carrosses, etc., i dubtaven de ser a temps per les dates assenyalades de celebració. Per altra banda, la celebració de la rua comportaria una gran acumulació de públic al llarg del recorregut.

Així i tot, no es descarta fer alguns actes relacionats amb el carnaval, però de manera simbòlica i en petit format. De moment, els grans carnavals de Torelló i Platja d’Aro no han suspès els seus actes centrals, que tindran lloc en tots dos municipis el 13 de febrer, altres llocs com Roses, Blanes, Lloret, Tossa i el Vendrell l’han suspès, Sitges ho decidirà en els propers dies. En llocs com Palamós, Vilanova i la Geltrú, estan estudiant en altres formules o activitats.

RELACIONAT: