Suspesa la 10a edició de la 100% Tondo que s’havia de celebrar aquest diumenge dia 20 de setembre

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa de la situació generada per la Covid, s’ha suspès la 10a edició de la 100% Tondo que s’havia de celebrar aquest diumenge dia 20 de setembre. En els propers dies es farà la devolució íntegra de la inscripció als participants.

El recorregut

El recorregut de la 100% Tondo, que constava d’una volta curta i d’una de llarga amb un total de 126 km, es feia per les carreteres que a Xavi Tondo més li agradaven: la Volta a Banyoles, la Vall del Bac, Santigosa.

La volta curta sortia de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles, pel costat del llac, un indret on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè, tornant per Santa Pau, lloc reservat en els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a “ritmet” i esprintar al final, al peu del volcà de Santa Margarida. Per acabar, es passava per Olot fins a arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 68 km amb 980 metres de desnivell.

La volta llarga passava per l‘Alta Garrotxa, “territori comanche”, per una carretera fantàstica com és la de la Vall del Bac on només els ciclistes de la zona, com en Xavi, utilitzaven per acabar els seus entrenaments més durs!

Un recorregut per conèixer la diversitat de carreteres, poc transitades i boniques, que tenim a la Garrotxa i que van ser un dels factors pels quals en Xavi, finalment, es quedés a viure a la nostra comarca. El recorregut acabarà a Sant Joan les Fonts amb un total de 126 km.

Per garantir la seguretat de tot@s, en aquesta desena edició la sortida es feia de manera lliure, entre 8 i 9 h del matí.