Suspesa la 8a edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya, prevista pel proper 29 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’organització de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya ha anunciat en un comunicat que se suspèn la cursa en la seva vuitena edició que s’havia de celebrar el proper 29 de març.

Comunicat:

Donada la situació actual amb el Covid-19 i seguint amb les indicacions de les autoritats sanitàries i el sentit comú, hem decidit posposar la 8a edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya, prevista pel proper 29 de març, per la seguretat dels corredors, aficionats, voluntaris i organitzadors.

La Romànic sempre ha estat i serà un gran repte, per gaudir de l’esport, natura i muntanya, envoltat d’amics i familiars, però creiem que el repte que tenim davant, és molt més gran i entre tots l’hem de guanyar, amb energia, seny, solidaritat, paciència i unió!

Una vegada passat aquest mal son, decidirem si busquem una nova data pel 2020, o bé saltem a l’edició 2021. No patiu pels diners i les inscripcions, que ho gestionarem de la millor manera, una vegada decidim la data, però us podem assegurar, que mai perdreu l’import!

Tot l’esforç d’aquests mesos buscant nous camis i corriols, netejant cada raconet, la primera senyalització, les reunions, els patrocinadors, col·laboradors, tot estava apunt per una edició ….. que tard o ben d’hora, tornarem a gaudir plegats!

Esperem que tots/es respecteu la decisió i correm junts i ràpid perquè tot torni a la normalitat.

Moltíssimes gràcies pel vostre suport, comprensió i missatges a la Romànic Extrem!

Organització – Romànic Extrem
Vall de Bianya – Març 2020
Foto: Oriol Batista