Tallaran la circulació durant 12 dies a la via nord d’entrada i sortida de Santa Coloma de Farners

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des del proper dilluns dia 8 fins al divendres 19 d’agost, inclosos, es realitzaran els treballs d’instal·lació de la canonada d’aigües pluvials que desviarà les aigües de pluja procedents de la C-152 o carretera vella d’Anglès cap el Torrent Merder i que han de servir per descarregar la canonada del carrer del Prat, de Santa Coloma de Farners.

Cruïlla C Prat

Aquesta actuació, inclosa dins dels treballs de reurbanització del carrer del Prat, obligarà a tallar la circulació al carrer Puig Fortí, la via que connecta la carretera vella d’Anglès amb el nord –Pla del Cementiri i Can Malladó– de la capital de La Selva.

Es veuran afectats els veïns de Santa Coloma i també altres usuaris d’aquesta via, que durant 12 dies hauran de buscar vies alternatives per entrar i sortir de Santa Coloma per la zona nord del municipi.

Aquesta actuació s’ha fet coincidir amb el període de menor activitat d’algunes de les indústries situades a la zona, preveient que el trànsit de camions també serà molt menor.

Els treballs de reurbanització del carrer del Prat van començar al mes de febrer, amb una durada prevista de nou mesos i amb quatre fases d’execució, de les quals ja ha finalitzat la primera i més llarga. L’objectiu de les obres és aconseguir millorar la conducció de les aigües pluvials i solucionar els problemes d’inundacions que pateixen els habitatges d’aquest carrer quan plou amb intensitat. Les obres es van licitar a l’empresa Rubau Tarrés per un import de 744.555,45 euros.