Tarda d’humor a la plaça Malagrida d’Olot en l’activitat Zona B, el projecte de “Cultura als barris”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tarda d’humor a la plaça Malagrida d’Olot en l’activitat Zona B, el projecte de “Cultura als barris”

Aquest passat diumenge 4 d’octubre, la companyia Campi qui Pugui representava davant un públic nombrós, Manneken’s Piss, a la plaça Malagrida. Dirigit per l’artista olotí Toti Toronell, aquest espectacle sense paraules jugava amb el llenguatge de les màscares i la comèdia de l’absurd. La instal·lació s’inspira en la font del Manneken Pis de Brussel·les.

L’última de les propostes del projecte Zona B serà el proper dissabte 10 d’octubre als Pisos Garrotxa. La Companyia Baldufa ens mostrarà Bye bye, Confetti, un espectacle de pallassos extravagants i autèntics, amb humor i amor, a parts iguals. Es podrà veure en dues sessions, a les 18 h i a les 20 h.

Zona B és com s’anomena el projecte resultant de “Barris: espais de cultura“, que van votar 172 persones en els pressupostos participatius de l’any passat. Veïns del Pla de Dalt, Montolivet, els Desemparats i l’Eixample Malagrida van triar aquesta com una de les propostes que volien desenvolupar al seu barri de cara a aquest 2020. Veïns i tècnics d’Olot Cultura han conformat la programació que tindrà lloc durant quatre dissabtes en diferents places d’aquests barris.

Info i fotos: Ajunt. Olot