Tast de vins al Castell, sortida Ronda Croquis i espectacle familiar a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Seguint amb el programa cultural “Viu la Primavera” arriben tres activitats ben diverses obertes al públic en general

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts acollirà tres esdeveniments del programa Viu la Primavera el proper cap de setmana del 12 al 14 d’abril.

En aquesta ocasió, un tast de vins al Castell de Juvinyà, amb un preu d’entrada 15€. Concretament, el divendres 12 a dos quarts de nou del vespre, amb Carles Xuriguera es farà el primer dels tastos programats. Un tast de vins del celler ‘Mas Patiràs’. El preu d’entrada inclou una ampolla de vi de regal. Cal adquirir les entrades amb antel·lació a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts o a la botiga gourmet Can Batet d’Olot.

Des de l’Àrea de Turisme i Promoció proposen una de les activitats relacionades amb la ruta Ronda Croquis i el Parc de les Olors el proper dissabte 13 d’abril a les dotze del migdia. L’acte es titula “Dibuixem els rosers del Monestir” a càrrec de Miquel Alari. Tothom pot portar el seu propi material de pintura i dibuix. L’activitat és gratuïta i requereix inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.

El mateix dissabte a les cic de la tarda tindrà lloc l’actuació familiar, protagonitzat per Teia Moner, anomenat “Tròpic”. Un espectacle de teatre i màgia per a tots els públics. El preu d’entrada són 3€ i es poden adquirir a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts o l’Oficina de Turisme del municipi.

Aquesta programació primaveral esdevé una proposta amb la que gaudir del món de les arts escèniques, la degustació gastronòmica i en definitiva la coneixença del nostre patrimoni natural i cultural; pensat tant pels santjoanencs i santjonaenques com per tots aquells que vulguin venir a gaudir de les activitats programades que els hi resultin més interessants.

Les properes activitats que segueixen amb el programa serà el contacontes amb Clarart Espectacles, el Concurs de pintra ràpida i dibuix de la Festa del Roser o un tast de gintònics a càrrec de Liquid Club.

Comparteix-ho amb els teus amics: