“Tatuats pels Pirineus” acaba el viatge per la Garrotxa aquest divendres amb un nou capítol

Comparteix-ho amb els teus amics:

El divendres 5 de juny, a les 22.30, el 33 emetrà un nou capítol de la segona temporada de “Tatuats pels Pirineus”, el programa presentat i dirigit per Eva Clausó, que en aquesta edició descobreix, a través dels seus habitants, els racons de cinc comarquespirinenques. 

“‘En Batoies, les crispetes de fajol i Santa Pau” (divendres, a les 22.30)

Aquest capítol de “Tatuats pels Pirineus” continua amb la segona part del que es va poder veure la setmana passada. La reportera Eva Clausó Estival s’acomiada de la Garrotxa hi ho fa damunt d’un cavall, el Bisu, amb el qual s’endinsarà a l’interior de la Fageda d’en Jordà. Després anirà fins a Batet de la Serra, on coneixerà en Batoies, un gegant que dorm a l’església d’aquest poble, i en Tavi, un dels seus creadors. Aquí també l’espera en Miquel Serra, un dels pocs cistellaires que hi ha a Catalunya, molt conegut als Estats Units, i la Carme, la reina de les farinetes de fajol. A casa seva tastarà unes crispetes molt gormandes. Amb la panxa ben plena visitarà el volcà del Croscat. L’aventura acabarà al poble de Santa Pau, famós pel fesol i per en Pauet, un veí que sap predir el temps amb un ceba.

Aquest episodi s’acompanya de diverses músiques de grups dels Pirineus, d’estils diferents.

“El Ripollès: Natura, tradicions i un drac” (divendres, a les 23.25)

En aquest viatge pels Pirineus, corresponent a la primera temporada del programa, la periodista Eva Clausó arriba a Planoles, on l’espera Enric Gràcia, un alcalde tot terreny. Amb ell descobrirà com saber si una carrerola és bona o no. Anirà als llacs de Pardines, a la mina Saragossa i visitarà la Núria, una guia amb qui menjarà tota mena de plantes. A Bruguera coneixerà la Marina, una pastora de 90 anys, i anirà a Vilallonga de Ter per veure un drac gegant. Menjarà carn de corder i acabarà a Ripoll fent botes i anant a un casament molt especial.

El programa

La segona temporada de “Tatuats pels pirineus” està formada per vuit episodis que descobreixen racons de cinc comarques pirinenques: la Cerdanya, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Solsonès i l’Alta Ribagorça. En aquest viatge el fil conductor continuen sent els habitants dels pobles que l’Eva visita. Personatges sempre carismàtics, que viuen en aquesta serralada i a través dels quals es van descobrint racons i experiències especials, amb el privilegi de conèixer la mirada dels qui estan “Tatuats pels Pirineus”. A cada programa, a més, hi haurà l’actuació d’un artista o grup musical vinculat d’alguna manera als Pirineus.

VÍDEO RELACIONAT:

Comparteix-ho amb els teus amics: