Teatre jove i valent amb “Jo mai”, al Teatre Principal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El jove actor olotí Marcel Borràs és un dels protagonistes de l’espectacle Jo Mai, que es presentarà aquest divendres 14 de març, al Teatre Principal d’Olot. També hi participa un altre actor de Polseres Vermelles: l’Àlex Monner.

Jo Mai és teatre jove, teatre valent. És el retrat del despertar emocional d’un grup de joves que lluita per trobar el seu lloc al món i desfer-se d’unes arrels complicades.

Jo mai es podrà veure divendres 14 de març, a les 21 h, al Teatre Principal d’Olot. L’espectacle parla d’un grup de joves d’una ciutat qualsevol que troben en un bar abandonat el lloc on formar la família que mai no van tenir. Adolescents desarrelats amb mancances afectives que busquen en l’amistat allò que no han tingut en el seu entorn familiar.
Amor i violència es confonen en aquest grup de joves que es mouen en la corda fluixa entre deixar-se endur per la inèrcia de les vides complicades que han tingut o bé per trencar amb això, deixar de culpar el món, desvincular-se de les arrels i responsabilitar-se de les seves vides.

20140310.Jo Mai

Jo mai és un espectacle culpidor, amb un text elaborat però fresc i espontani i una posada en escena propera i simbòlica que sintonitza amb el públic. El dramaturg és el també director Ivan Morales, guanyador del Premi Butaca 2012 per l’espectacle Sé de un lugar, que també vam poder veure a Olot el novembre del 2012.

Les entrades anticipades es poden comprar a través del web de l’Institut de Cultura: http://www.olotcultura.cat/event/jo-mai (sense comissions) o bé de forma presencial a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria.

A les 19 h del mateix divendres, hi haurà una sessió d’El cafè i les claus, també al Teatre Principal. Una conversa amb alguns dels responsables de l’espectacle per comentar-lo i, d’aquesta manera, tenir més eines per entendre millor la proposta que es veurà dues hores més tard.

[youtube]http://youtu.be/0-e6VdUIrp4[/youtube]