Temporada Alta ven el 35% de les entrades en només dos dies

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival programa sis noves funcions dels espectacles amb més demanda

El festival Temporada Alta ha superat les 15.000 entrades venudes en només dos dies. Des que va obrir la venda intensiva dimarts al matí (per a alguns espectacles ja hi havia entrades abans), ha venut 15.408 de les 43.622 disponibles, el que suposa un 35% de l’aforament total del festival. A més, per tal d’oferir bona visibilitat en tots els espectacles de la programació, el festival ha incorporat sis noves funcions dels espectacles més demanats pel públic. Així doncs, dimarts a la tarda ja van posar a la venda tiquets per a nous passis dels espectacles de Cesc Gay, Julio Manrique, Elisenda Roca, Rosa Maria Sardà, Josep Maria Pou i Roger Bernat.

La venda d’entrades ha començat amb força en aquesta 24ena edició del festival. Enguany, el festival oferia la xifra rècord de 43.622 entrades i, des de dimarts al matí fins aquest dimecres a les cinc de la tarda, ja n’ha venut el 35% (més de 15.000).

A més, el festival ha ofert noves funcions per a aquells espectacles que ha vist que tenien més demanda. Aquests són: ‘Els veïns de dalt’, de Cesc Gay; ‘Una altra pel·lícula’ , dirigida per Julio Manrique; ’73 raons per deixar-te’, de Guillem Clua, Jordi Cornudella dirigit per Elisenda Roca; ‘CrecEnUnSolDéu’, dirigit per Lluís Pasqual i interpretat per Rosa Maria Sardà; ‘Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano’, de Mario Gas amb Josep Maria Pou i ‘We need to talk’, de Roger Bernat.