Anuncia el teu comerç, negoci o restaurant gratis 100% a internet fins al 31 d’agost

Comparteix-ho amb els teus amics:

Anuncia el teu comerç, negoci o restaurant gratis a internet.

La web d’informació local elgarrotxi.cat ofereix fer publicitat de manera gratuïta a tots els comerços, negocis i restaurants en general de la comarca fins al 31 d’agost.

Després de moltes consultes a elgarrotxi.cat per part del petit comerç per trobar una manera de publicitar els seus negocis a un preu econòmic a causa de la precarietat en què es troben a causa de la pandèmia, elgarrotxi.cat ha decidit donar un cop de mà als petits negocis i cedirà espais publicitaris tant a la web com a les seves xarxes socials de manera gratuïta fins al 31 d’agost.

Què s’ofereix?

Anuncia el teu comerç, negoci o restaurant gratis a internet via web i xarxes socials:

Es fa tot a través de whatsapp al número 648 696 451 o per missatges privats a traves dels nostra canals de Facebook i Twitter.

Només cal que:

1. Ens enviïs un text, amb la descripció del teu negoci, ofertes, promocions, etc. La direcció i dades de contacte, fotos (màxim 5 fotos).

2. Tota la informació que ens enviïs la publicarem en una pàgina que només serà teva i que la podràs enviar i compartir amb els teus i modificar si cal (això t’ho fem nosaltres).

3. Estaràs amb una llista que promocionarem cada dia, tant a la nostra web com a les xarxes socials i fins al 31 d’agost i publicitarem cada dia 5 anunciants (per ordre d’alta del servei) a les xarxes socials. El primer dia que estiguis amb nosaltres sortiràs a les nostres xarxes socials.

5. Proporcionen codis QR per a cartes i menús per a Bars i Restaurants.

Ja ens pots enviar la teva publicitat avui mateix.

Recomanacions:

Et recomanem enviar un text clar i simple amb ofertes i promocions, horaris, serveis, etc. Les fotos poden ser de l’exterior del teu negoci o del que vulguis promocionar (recorda, màxim 5 fotos).

CONSULTA LA GUIA COMERCIAL AQUÍ

La publicitat per internet: la millor solució

Molts empresaris s’han adonat durant la crisi de la COVID-19 que si vols promocionar el teu negoci d’una manera efectiva, només hi ha l’alternativa d’internet i de les xarxes socials. Fer servir els serveis de publicitat en els mitjans locals tradicionals de comunicació, ja no resulta i estan obsolets, a part que van a la baixa segons diverses estadístiques d’audiència i estudis.

Així que només et queda l’opció d’internet si vols promocionar el teu negoci d’una manera eficaç.

MOLT IMPORTANT: Els que ja s’anunciïn en altres webs de mitjans locals, no podran fer servir aquest servei.