Anuncia i promociona el teu negoci gratis a la Garrotxa fins al 12 de setembre de 2021

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa de la pandèmia, per segon any consecutiu, el digital elgarrotxi.cat dona un cop de mà al comerç local.

En l’anterior edició prop de 200 comerços, restaurants i empreses varen gaudir de la campanya

El digital elgarrotxi.cat, és el mitjà local de comunicació més seguit a les xarxes socials, amb prop de 29.000 seguidors

Després de moltes consultes a elgarrotxi.cat per part del petit comerç per trobar una manera de publicitar els seus negocis a un preu econòmic a causa de la situació que ens ha tocat viure a causa de la pandèmia, elgarrotxi.cat ha decidit per segona vegada donar un cop de mà als petits negocis i cedirà espais publicitaris tant a la seva web com a les seves xarxes socials de manera gratuïta fins al 12 de setembre.

Què s’ofereix?

Publicitar el teu comerç, negoci o restaurant gratis a internet via web i xarxes socials. Tot es gestionara de manera facil a través de Whatsapp al número 648 696 451, per resoldre dubtes, enviar textos i fotos per l’anunci.

Com ho puc fer:

Ens envies un text, amb la descripció del teu negoci, ofertes, promocions, etc. i 4 fotos màxim. Tota la informació que ens enviïs la publicarem en una pàgina que publicitarem cada dia per les xarxes socials i via web.

Com i quan sortirà el meu anunci?

1. Estaràs amb una llista que promocionarem cada dia, tant a la nostra web com a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) fins al 12 de setembre.

2. Cada dia publicarem 5 anunciants (per ordre d’alta del servei i de manera rotatòria) a les xarxes socials, de dilluns a divendres. El primer dia que estiguis amb nosaltres el teu anunci es publicarà.

3. També estaràs en forma d’anunci rotatiu al digital elgarrotxi.cat

Ja ens pots enviar la teva publicitat avui mateix al nostreWhatsapp al número 648 696 451 o per email a elgarrotxi.cat@gmail.com.

Recomanacions:

Et recomanem enviar un text clar i simple amb les teves ofertes i promocions, horaris, serveis, etc. Les fotos poden ser de l’exterior del teu negoci o del que vulguis promocionar (recorda, màxim 4 fotos).

La publicitat per internet: la millor solució

Molts empresaris s’han adonat durant la crisi de la COVID-19 que si vols promocionar el teu negoci d’una manera efectiva, només hi ha l’alternativa d’internet i de les xarxes socials. Fer servir els serveis de publicitat en els mitjans locals tradicionals de comunicació, no és rendible, és car i estan obsolets, a part que van a la baixa segons diverses estadístiques d’audiència i estudis.

Així que només et queda l’opció d’internet si vols promocionar el teu negoci d’una manera eficaç.

Comparteix-ho amb els teus amics: