Tens un petit negoci i els vols promocionar gratuïtament per internet fins al 30 de juny?

Comparteix-ho amb els teus amics:

NOTA: elgarrotxi.cat no descarta ampliar el termini de publicitat gratuïta al comerç i negocis locals i fer més promoció a través de les xarxes socials.

La web d’informació local elgarrotxi.cat ofereix fer publicitat de manera gratuïta a tots els petits negocis i comerç en general de la comarca durant les restriccions de confinament i fins al 30 de juny. 

Després de moltes consultes a elgarrotxi.cat per part del petit comerç per trobar una manera de publicitar els seus negocis a un preu econòmic a causa de la precarietat en què es troben actualment a causa de la pandèmia, elgarrotxi.cat ha decidit donar un cop de mà als petits negocis i cedirà espais publicitaris tant a la web com a les seves xarxes socials de manera gratuïta. És una promoció que només estarà vigent fins al 30 de juny, que pot durar entre una o dues setmanes, tot depenent de la situació sanitària de la regió, inclosa la Garrotxa.

Què és el que oferim?

Es fa tot a través de whatsapp al número 648 696 451 o per Instagram AQUÍ

Només cal que:

1. Ens enviïs un text, amb la teva descripció del teu negoci, ofertes, promocions, etc. La direcció i dades de contacte, fotos (màxim 5 fotos). També si vols, una incrustació de vídeo del teu Instagram, Facebook o Twitter.

2. Tota la informació que ens enviïs la publicarem en una pàgina que només serà teva i que la podràs enviar i compartir amb els teus i modificar si cal (això t’ho fem nosaltres via whatsapp).

3. Estaràs amb una llista que promocionarem dos cops al dia (matí i tarda), tant a la nostra web com a les xarxes socials i fins al 30 de juny.

4. El primer dia que estiguis amb nosaltres et farem promoció del teu negoci en totes les xarxes (una vegada), després estaràs a la guia de comerç que difondrem i promocionarem cada dia.

5. Proporcionen codis QR per a cartes i menús per a Bars i Restaurants.

Ja ens pots enviar la teva publicitat avui mateix.

Recomanacions:

Et recomanem enviar un text clar i simple amb ofertes i promocions, horaris, serveis, etc. Les fotos poden ser de l’exterior del teu negoci o del que vulguis promocionar (recorda, màxim 5 fotos).

CONSULTA LA GUIA COMERCIAL AQUÍ

La publicitat per internet: la millor solució

Molts empresaris s’han adonat durant la crisi de la COVID-19 que si vols promocionar el teu negoci d’una manera efectiva, només hi ha l’alternativa d’internet i de les xarxes socials. Fer servir els serveis de publicitat en els mitjans locals tradicionals de comunicació, ja no resulta i estan obsolets, a part que van a la baixa segons diverses estadístiques d’audiència i estudis.

MOLT IMPORTANT: Els que ja s’anunciïn en altres webs de mitjans locals, no podran fer servir aquest servei.