Terra Viva torna a convidar als alcaldes i alcaldesses de la Garrotxa a una visita a la protectora per tal que vegin el lamentable estat de les instal·lacions

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa torna a convidar a les alcaldesses i els alcaldes de La Garrotxa a visitar al centre de recollida i custòdia de la Garrotxa, propietat del Consell Comarcal. La visita es realitzarà el proper dimarts 11 de maig a les 11 del matí.

Foto: Centre de recollida i custòdia de la Garrotxa.

Donat que la setmana passada des del Consell Comarcal ens va prohibir fer la visita, al·legant que no havíem demanat permís. Aquesta vegada hem demanat el permís a traves d’una instància.

L’objectiu d’aquesta Jornada de Portes Obertes és mostrar l’estat de les instal·lacions en les que es treballa, les mancances de seguretat i salubritat tant pels residents com pel personal assalariat i col·laborador, i les necessitats que demanda el servei de recollida i custòdia d’animals domèstics de la Garrotxa.

“Volem compartir la nostra manera de funcionar, sempre treballant pel benestar dels animals i, alhora, sensibilitzar als ciutadans de la nostra comarca sobre l’abandonament i el maltractament animal. I també mostrar als nostres alcaldes i alcaldesses, doncs ho desconeixen, la complicada situació econòmica en que el Consell Comarcal ha deixat a l’entitat” explica en David Serramitjana, president de l’entitat.

Durant la visita es donarà resposta al Comunicat que va emetre el Consell Comarcal, després de la roda de Premsa que Terra Viva va convocar el passat dimarts 20 d’abril de 2021, doncs aquest no s’ajusta a la realitat i no respon totes les qüestions plantejades.

Info: Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics: