Territori confirma l’enviament del projecte executiu de la Variant d’Olot a Acció Climàtica

Comparteix-ho amb els teus amics:

Plataforma No és un vial, és un carrer! – El Departament de Territori s’ha posat en contacte amb la nostra Plataforma per explicar l’estat de la tramitació i aclarir que no havien fallat a la seva paraula.

Seguit de la informació que us vam facilitar fa uns dies sobre l’estat de les tramitacions documentals del projecte executiu de la Variant d’Olot, us fem saber avui que el Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha posat en contacte amb la nostra Plataforma per informar-nos que el decalatge en la recepció de la documentació del Projecte executiu per part del Departament d’Acció Climàtica, que vam conèixer en la nostra reunió amb Anna Barnadas el 2 de setembre, s’ha degut simplement a qüestions burocràtiques d’agenda vacacional.

Segons hem pogut saber pel Director General d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, que s’ha posat en contacte amb nosaltres, el document havia estat completat, però per ser emès hi mancaba la validació del responsable jurídic, que es trobava en període vacacional. Un cop passat aquest tràmit, el plec ha estat enviat avui a Acció Climàtica per la seva valoració i acceptació. Agraïm la seva sinceritat en dir-nos que no havien rebut el projecte executiu pels canals oficials, quan nosaltres ho donàvem per fet, i també la preocupació de Territori de donar explicacions perquè no penséssim que havien fallat a la seva paraula. Són signes de transparència i respecte de la Generalitat per la ciutadania que representem.

Ara doncs, per avançar en aquest pas tan important, un cop el rebi oficialment Acció Climàtica, vindrà la valoració del Departament el Secretariat del qual assumeix Anna Barnadas, per seguir avançant en aquest moment clau d’un projecte tan reivindicat per a la nostra comarca. “El Parc Natural en va informar positivament, i per tant no preveiem cap ciri trencat”, ens havia comentat en la nostra trobada. “Quan arribi a les nostres mans, resoldrem tan de pressa com puguem. Aquí no s’encallarà res”, reblà.

Aprofitem un cop més per insistir en el fet que la Plataforma No és un vial, és un carrer!, defensem només la Variant d’Olot com una circumval·lacció imprescindible per una capital com la nostra, amb una poderosa i activa xarxa industrial comarcal. Ja hauria d’haver estat implementada fa dècades. Per aquest motiu, en tot moment hem posat sobre la taula l’opció de què es fes de manera independent, dotant la ciutat i la demarcació d’una infraestructura de la qual la majoria de localitats catalanes disposen fa anys i panys.

Info: Plataforma No és un vial, és un carrer!

Comparteix-ho amb els teus amics: