Vídeo: Toni Cruanyes presentarà el seu nou llibre ‘Un antídot contra l’extrema dreta’, al Casal Marià d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El periodista i politòleg Toni Cruanyes presentarà el seu darrer llibre al Casal Marià d’Olot el proper dissabte 8 de febrer a les 19.30 h, “Un antídot contra l’extrema dreta”, amb el qual va obtenir el Premi Joan Fuster d’Assaig el 2012.

[youtube id=”–4BnppbsMA”]

En aquest document, Cruanyes ens parla de la immigració massiva, de globalització, de xenofòbia, de religions, de nacionalismes… Tots ells conceptes capitals per entendre l’auge de l’extrema dreta a Europa. Segons l’autor, és el fenomen polític més important de l’inici del segle XXI i, encara, no tenim les eines bàsiques per fer-hi front. Aquest llibre pretén ser una crida a parlar clar, una reivindicació dels valors bàsics de la nostra societat i de les nostres arrels europees.

Recordem que Cruanyes actualment presenta i dirigeix el nou Telenotícies Vespre de TV3. La novetat consisteix a incorporar elements d’anàlisi i reflexió que ajudin a interpretar l’actualitat, amb la presència d’experts i col·laboradors, i amb entrevistes per tal que l’espectador pugui analitzar millor el context de les notícies que s’han anat explicant durant el dia.

L’acte està organitzat per l’Associació d’Olotins i Olotines per la Convivència de la Garrotxa, en el marc de fomentar actes de sensibilització en contra el feixisme i el racisme que abanderen PxC en el si de la societat garrotxina. L’entrada és lliure i gratuïta.