Torna el D’aquí estant veig una estrella i ho fa celebrant 15 anys

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després d’un any de parada, Riudaura recupera el D’aquí estant veig una estrella, la proposta de música tradicional i popular. Tot i que serà una edició marcada per la pandèmia, no perdrà la seva essència.

Els dies 23 i 24 de juliol, la pista del Centre Cívic de Riudaura serà l’escenari de la quinzena edició del D’aquí estant veig una estrella.

Aquest 2021, i després de la parada de l’edició 2020, continua la programació durant dos dies, un format que va néixer amb l’objectiu de treballar més intensament amb els dos propòsits que van portar a l’Ajuntament de Riudaura i el Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, del Marboleny amb Josep Garcia al capdavant, a tirar endavant aquest projecte. D’una banda, per la difusió del patrimoni sorgit d’un treball de camp, amb els enregistrament i les transcripcions corresponents, i per altra, per la voluntat que aquests materials recuperin espais de difusió en la societat actual, molt diferent d’aquella que els va veure sorgir i transmetre’s de generació en generació.

El divendres 23, a les 10 del vespre, tindrà lloc la vetllada de cantadors que aquesta edició comptarà amb els Randellaires i com ja és d’esperar, amb la participació del públic cantant tonades tradicionals.

El dissabte 24 de juliol, també a les 10 del vespre, tindrà lloc el tradicional concert que aquest 2021 hi podrem veure la proposta d’en Carles Belda amb en Marc Serrats i Lo Pardal Roquer i podrem escoltar les cançons tradicionals amb el so d’en Jaume Arnella i en Ferran Martínez.

Com és habitual, i sens dubte el que ha donat personalitat, autenticitat i que fa únic el concert D’aquí estant veig una estrella són les intervencions dels propis riudaurencs. Ells han ajudat en la transmissió i actualització del seu cançoner tradicional. Per tant, també podrem veure-hi els músics i cantadors de Riudaura.

Comparteix-ho amb els teus amics: