Torna el festival de petit format de música clàssica, Música als masos

Comparteix-ho amb els teus amics:

Torna la Música als masos, un festival de petit format amb concerts de música clàssica

Foto: Un moment de la presentació – Ajunt. Olot

Música als masos és un festival de petit format que ofereix una programació de concerts de música clàssica en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa, amb la particularitat que es duen a terme en sales de cases i masos garrotxins que garanteixen una atmosfera autèntica i una acústica excepcional. D’aquesta manera s’uneix l’experiència musical a l’accés a un patrimoni arquitectònic que normalment no es pot visitar.

El Festival es troba ja en la seva quarta edició i ha anat creixent en nombre de concerts i públic cada any. L’edició d’enguany consta de 9 concerts, d’una hora de durada sense pauses cadascun, adreçat a un públic d’entre 50 a 80 persones, depenent de les dimensions de cada espai.

Els emplaçaments que els acolliran són d’un gran interès patrimonial i històric: a Olot, la Casa Solà-Morales, Ventós i el Mas Vayreda; a Santa Pau, el Mas Pratdevall; a Besalú, el Mas Bellsolà i a Sant Feliu de Pallerols, el Mas la Fàbrega.

Les formacions que hi actuen són grups de música de cambra, des de duets fins a quintets. Es busca la rellevància de la programació i la qualitat dels intèrprets amb produccions que uneixen músics de l’àmbit del festival amb d’altres de projecció internacional, fet pel qual s’estableix un vincle amb els llocs on es fan els concerts.

El Festival té lloc entre el darrer cap de setmana de juny i els tres primers de juliol. Tenint en compte que les localitzacions de les seus i l’època de l’any propicien poder gaudir d’uns espais i paisatges singulars, els concerts es clouen amb una degustació de vi del celler empordanès Vinyes dels Aspres, que també aposta per la qualitat i la proximitat.

Comparteix-ho amb els teus amics: