Torna el FESTIVAL PESCA L’ESTIU a Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Torna el FESTIVAL PESCA L’ESTIU a Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols – Després d’aquests temps tan complicats que ens ha tocat viure i de les incerteses del moment, us fem saber que l’Ajuntament de Sant Feliu i la comissió de cultura aposta per tirar endavant el FESTIVAL PESCA L’ESTIU 2020 amb un seguit d’actuacions que ja teníem programades abans d’arribar la Covid 19. El sector musical i cultural, que tan solidari s’ha mostrat durant la crisi, oferint la seva feina- sovint de manera gratuïta- ara necessita el suport de tots nosaltres perquè no deixa de ser també un sector essencial i imprescindible.

Les actuacions estaran marcades de forma estricta pels protocols que marquin les autoritats sanitàries perquè, ara més que mai, és necessari seguir-los i cal que siguem conscients de la responsabilitat individual per evitar rebrots i contagis. Per aquest motiu, és possible que hi hagi modificacions pel que fa a les ubicacions dels espectacles i/o aforaments. Us n’anirem informant puntualment.

Una de les mesures imposades pel Departament de Sanitat és el control de l’aforament en cada actuació i és per aquest motiu que es vendran únicament les entrades anticipades a l’Ajuntament, per un import de 3€ cadascuna sense distinció. No es podran adquirir el dia de l’espectacle. Amb aquesta mesura també volem evitar el que va passar l’any passat que en algun espectacle que anava amb entrades numerades gratuïtes, algunes persones no les utilitzessin, perjudicant a tercers que també hi volien assistir i no van poder. Val a dir que aquesta mesura és temporal per aquest 2020.

Pel que fa a la Festa Petita, us avancem que en la mesura del que sigui possible, intentarem que es pugui celebrar, tenint molt clar que sempre donarem prioritat a la seguretat de les persones, en especial la de la gent gran. Us farem arribar el programa tan bon punt estigui preparat. Serà una Festa Petita amb restriccions això sí.

VEURE PROGRAMA DEL 3 AL 25 DE JUNIOL
VEURE PROGRAMA DEL 31 DE JULIOL AL 22 D’AGOST

PESCA ESTIU1

Comparteix-ho amb els teus amics: