Torna el Mercat de la Cuca de Llum a Torelló

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després d’un parèntesi des del Mercat de la Cuca de Llum que es va celebrar el passat 20 de desembre, a partir d’aquest diumenge tornen els Mercats de la Cuca a la plaça Vella. La iniciativa consisteix a convertir la plaça Vella, cada primer diumenge de mes, en un mercat d’art, d’artesania i d’objectes “amb ànima”.

Els Mercats de la Cuca són impulsats pel col·lectiu Artpicnics i l’Ajuntament, i des de l’abril de l’any passat, cada primer diumenge de mes, de les 10 del matí a les 2 del migdia, van omplir d’art i artesania la plaça Vella, obrint-se a un públic cada vegada més heterogeni.

00104032015

Prenen el seu nom de mercats tradicionals com Les Puces de París, Els Encants de Barcelona o el Rastro de Madrid. L’objectiu és oferir una plataforma de promoció per artistes, artesans, dissenyadors, il·lustradors, fotògrafs… I, alhora, oferir un espai per fer visible l’obra dels participants. Els Mercats de la Cuca potencien el contacte directe entre l’autor i el comprador, promocionant l’atractiu de Torelló i el seu nucli antic i col·laborant a omplir el temps d’oci dels diumenges al matí. També hi té cabuda la demostració de treballs en directe i el procés creatiu que hi ha al darrera del resultat final d’una obra.

La participació als Mercats de la Cuca està oberta a totes les persones que tinguin obra pròpia i no disposin de negocis propis establerts. Per això, els paradistes ocuparan el seu lloc segons l’ordre d’arribada i es distribuiran per la plaça Vella, prèvia formalització de la inscripció, que tindrà un preu simbòlic de 5 euros. El muntatge es farà de 9 a 10, hora en què obrirà el Mercat.