Torna el mercat de roba i complements al mercat setmanal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dilluns 25 de maig, les parades de roba i complements que ho han sol·licitat tornaran al Firalet d’Olot en els horaris habituals de venda

Amb l’entrada a la fase 1 de la desescalada de la pandèmia de la COVID-19 el passat 18 de maig a la regió sanitària de Girona, els mercats de venda no sedentària poden retornar a l’activitat amb determinades limitacions.

En aquest sentit, el proper dilluns 25 de maig les parades de roba i complements que ho han sol·licitat a l’Ajuntament d’Olot podran tornar al Firalet en els horaris habituals de venda, mentre que les parades d’alimentació i planter continuaran ubicades al Firal i Firal Petit.

En general a tota la superfície ocupada pel mercat setmanal caldrà que els compradors procurin mantenir la distància de seguretat sanitària de 2 metres, evitar aglomeracions i esperar el torn darrera la línia, seguint les indicacions i senyals marcades. També serà obligatori l’ús de guants per poder manipular els productes o l’ús d’hidrogels desinfectants, així com l’ús de mascareta a tot l’espai on se celebra el mercat setmanal de productes frescos, roba i complements. Es recomana pagar amb targeta, en la mesura del possible, i utilitzar els contenidors habilitats per dipositar els guants i les mascaretes utilitzades. Com a mesura de prevenció es recomana circular per la dreta.