Torna el millor Jazz a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jazz Olot ofereix una programació de jazz de qualitat durant tot l’any.

En aquest nou cicle els convidats son: Yuhan Su, Zbigniew Chojnacki i Ramon Prats, Chicuelo i Marco Mezquida, Dani López Quartet

Després de diverses edicions, aquest cicle s’ha consolidat i compta amb un públic fidel que gaudeix intensament dels concerts. Per l’escenari de la sala El Torín hi passen músics de jazz de primer nivell de renom nacional i internacional. Cada any se’n fan dos cicle, un de gener a juny i un de setembre a desembre amb tres i dos concerts, respectivament.

PROGRAMACIÓ:

Yuhan Su, Zbigniew Chojnacki i Ramon Prats
Divendres 25 d’octubre, 23 h, Sala El Torín

Yuhan Su, Zbigniew Chojnacki i Ramon Prats

El públic que assisteixi a Trio tindrà el privilegi de presenciar el naixement d’una nova experiència artística: un projecte a càrrec de tres músics d’avantguarda, amb trajectòria internacional i sense límits creatius que, després d’una setmana d’intensa creació col·lectiva a l’Espai Marfà, la fàbrica de creació musical de l’Ajuntament de Girona, faran a Jazz Olot una primera mostra en públic. Música lliure, valenta i creativa, sense fronteres ni etiquetes.

Aquest concert és possible gràcies a la col·laboració de l’Espai Marfà de l’Ajuntament de Girona, l’Institut Ramon Llull i l’Institut de Cultura d’Olot.

Dani López Quartet
Perspectives i retrats
Dijous 31 d’octubre, 22 h, Sala El Torín

Dani López Quartet

Perspectives i retrats (2019) és un treball dirigit i autoproduït per Dani López, que mostra la seva pròpia sonoritat després d’haver participat en altres projectes com a productor o musicant espectacles.

El contrabaix, el saxo, la bateria i el piano són els elements centrals que interactuen entre si i que ofereixen a cada concert una criatura musical única. Les influències jazzístiques i pròpies de la música contemporània i experimental vesteixen les peces d’aquest treball, que incorpora nous sons a través de sintetitzadors i vocoders.

Chicuelo i Marco Mezquida
No hay dos sin tres
Divendres 20 de desembre, 22 h, Sala El Torín

Chicuelo i Marco Mezquida

El potent duo format pel guitarrista Chicuelo i el pianista Marco Mezquida presenten nou disc després de protagonitzar el 2017 un dels esdeveniments més rellevants de l’escena jazzística a Espanya amb el seu àlbum de debut Conexión, un elegant i exquisit treball d’aires mediterranis i flamencs.

No hay dos sin tres és un disc de vuit composicions pròpies creades a quatre mans entre els dos músics, que reflecteix de nou la seva autenticitat, una admiració mútua i, sobretot, l’amor compartit per la música més enllà de les etiquetes i exercit en plena llibertat. Un disc on no falten bulerías, composicions de brises brasileres, un tanguillo contemporani, una picada d’ullet a la sardana o una balada onírica. El títol No hay dos sin tres és un homenatge a Paco de Mode i a la seva inestimable percussió en aquests dos treballs.

COMPRAR ENTRADES AQUÍ