Torna Garrotxinàrius a Olot amb tallers de dansa i música folk de València i Grècia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per segon any consecutiu l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, el Festival Tradicionàrius i l’associació Ofolk han unit esforços per organitzar el Garrotxinàrius 2015, la festa hivernal de referència en ball folk de la comarca de La Garrotxa.

El proper dia 24 de gener, el grup valencià Urbàlia Rurana i el grup internacional Aksak – aquest amb la col·laboració d’El Sac Ambulant pel taller – conduiran tallers i ballades de danses tradicionals valencianes i gregues, respectivament. Tot l’acte es durà a terme a la Sala El Torín d’Olot.

Entre les 16 h i 20 h es desenvoluparan els tallers de ball dirigits al públic general. A les 22 h la banda Urbàlia Rurana encetarà el ball de plaça, tot tocant ritmes i tonades propis del País Valencià, com són els fandangos o les jotes valencianes. Seguidament els veterans Aksak oferiran un ball amb denominació grega. A banda de l’espai de ball dedicat a les persones balladores, també hi haurà cadires per a qui vulgui gaudir només de la música.

Com totes les activitats organitzades per Ofolk, el Garrotxinàrius pretén ser un espai de gaudi col·lectiu, on la dansa tradicional sigui l’eix vertebrador.

INSCRIPCIONS ALS TALLERS DE DANSA GARROTXINÀRIUS

VENDA D’ENTRADES PER AL CONCERT

Sopar Garrotxinàrius
Tres restaurants d’Olot propers a la sala El Torín oferiran un menú Garrotxiàrius obert a tothom però especialment per a les persones que s’apuntin als tallers i al ball. Cal fer reserva de tiquets abans del 22 de gener i, si en queden de disponibles, es vendran el mateix dissabte. Es poden consultar els menús i fer la reserva en aquest enllaç.

Garrotxinarius-Olot-2015