Torna Jazz Olot amb Joe Magnarelli Quintet, Llibert Fortumy i Lou Donaldson

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de l’èxit de la primera edició, l’ICCO engega una segona temporada del cicle Jazz Olot. És una proposta que s’organitza conjuntament amb la prestigiosa sala Jamboree de Barcelona amb la intenció d’oferir a la capital de la Garrotxa una programació de música jazz, estable i de qualitat.

Dissabte 11 d’octubre, 22 h, sala El Torín: Joe Magnarelli Quintet

Jazz Olot començarà aquesta tardor amb un concert de Joe Magnarelli Quintet. Nascut el 1960 a Siracusa, Joe Magnarelli s’ha consagrat com un dels trompetistes que millor han sabut traslladar la tradició del bebop als nostres dies. Foguejat en les big bands de Lionel Hampton i Buddy Rich, llicenciat amb Toshiko Akiysohi i doctorat amb Tom Harrell, Magnarelli també va formar part del sextet de Ray Barretto mentre, paral•lelament, construïa la seva carrera com a líder solista. En aquesta ocasió visita Olot en companyia d’una altra gran figura del jazz del nostre país: el saxofonista Llibert Fortuny. Una fantàstica trobada entre dos músics de primera magnitud que tindrà el coixí rítmic d’una secció de provada solvència i contrastat ofici amb el pianista Fabio Miano, el contrabaixista Ignasi González i el bateria Esteve Pi.

PREU: 14 euros anticipada, 16 euros a taquilla el dia del concert. Venda anticipada al Teatre, a Can Trincheria i al següent enllaç.

I al novembre: Lou Donaldson

Per al mes de novembre, podrem gaudir de la música de Lou Donaldson que, amb gairebé 88 anys, és una de les més veteranes llegendes del jazz encara en actiu.

20141007.Jazz Olot