Torna Jazz Olot amb un cicle que combina jazz i flamenc

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dins el cicle Jazz Olot s’oferiran aquesta tardor dos concerts que es caracterizen per fusionar la música jazz i el flamenc. Jazz Olot comença aquest dissabte amb la proposta Marc Miralta flamenco reunión. Serà a les deu de la nit, a la sala El Torín.

20151019.Jazz Olot-Marc Miralta - foto de Joan Cortes

El cicle Jazz Olot torna aquesta tardor amb la combinació de la música jazz i els ritmes flamencs.

El primer dels dos concert que en formaran part, serà aquest dissabte 24 d’octubre, a les deu de la nit, a la sala El Torín, a càrrec de Marc Miralta flamenco reunion. Miralta va publicar fa 15 anys el disc New York Flamenco reunion, que va ser un gran èxit. Ara, juntament amb Perico Sambeat (saxo alt) i Javier Colina (contrabaix), presenta la continuació d’aquell mític àlbum. Els acompanyarà al piano Marco Mezquida i Blas Córdoba, El Kejío, al cante. Plegats presentaran un repertori de flamenc-jazz amb adaptacions i també peces escrites expressament que connecten aquests dos mons musicals amb creativitat i amb un gran resultat final. El preu del concert és de 10 euros si l’entrada es compra anticipada i 12 a taquilla el mateix dia del concert des d’una hora abans.

Jazz Olot continuarà el divendres 13 de novembre amb un concert de Carles Benavent Trio, banda que formen Benavent, Roger Blàvia (percussió) i Roger Mas (piano). Els acompanyarà Raynald Colom (trompeta) i Tomasito.

El cicle Jazz Olot va néixer per oferir concert de jazz de qualitat d’una forma regular durant tot l’any a la ciutat d’Olot. Olot Cultura ho organitza juntament amb la prestigiosa sala Jamboree de Barcelona i la productora Mas i Mas.