En marxa la 4a edició del torró solidari del Xuklis a Olot per ajudar als nens i nenes amb càncer

Comparteix-ho amb els teus amics:

La gent entra al Cacau preguntant si enguany tornem a fer el Torró Solidari dels Xuklis. I la resposta evidentment és sí.

Sí a una quarta edició del Turró. Sí a 4 anys de solidaritat amb l’AFANOC (Associació de familiars i amics de nens i nenes oncològics de Catalunya). Sí a la dolçor pels Xuklis. Sí a l’amor pels Xuklis. Sí a la implicació pels Xuklis.

Perquè per desgràcia això no para. Cada any a l’estat espanyol es diagnostiquen 1400 nous casos de nens i nenes amb càncer entre els 0 i els 18 anys.

Perquè ells i elles segueixen lluitant. Perquè volem aportar un raig de llum enmig de la foscor. Perquè sabem quina és la vostra tasca, perquè sabem que el vostre compromís va partir de la necessitat d’acompanyar el procés, al malalt i a la seva família.

Enguany l’AFANOC fa 30 anys. 30 anys treballant colze a colze per acompanyar i dignificar la vida dels infants i les seves famílies. Poques iniciatives 30 anys després segueixen vives, dinàmiques, vigents i necessàries. La part humana i d’acompanyament a on no ha arribat l’administració és a on us hi hem trobat a vosaltres. Un cop més, volem fer arribar el nostre reconeixement, admiració i suport fent el que sabem fer. De nou infinites gràcies.

Els torrons, com cada any, són un cruixent de xocolata negra dolça amb arròs inflat i es poden comprar a Cacau Pastisseria d’Olot per 8 euros. Tots els beneficis són destinats a AFANOC.

Comparteix-ho amb els teus amics: