Torna la campanya nadalenca de promoció i dinamització dels establiments comercials i del turisme de Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest any l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols posa en marxa i organitza la campanya de promoció i dinamització dels establiments comercials i del turisme de Sant Feliu de Pallerols durant les Festes de Nadal.

Es tracta d’una iniciativa de suport a l’activitat econòmica del nostre municipi fent difusió i promoció de la campanya per tal d’atraure a tot el públic en general i fomentar el comerç i turisme de la població.

Iniciem la campanya “ COMPRAR A SANT FELIU TÉ PREMI ! ” que consisteix en un sorteig de tres premis per valor de 1200 euros (un primer premi de 800 €, un segon de 300 € i un tercer de 100 €) per gastar en productes i serveis dels establiments comercials i turístics de Sant Feliu de Pallerols adherits a la campanya.

La durada de la campanya serà del 20 de Novembre de 2018 al 5 de Gener de 2019, ambdós inclosos. El sorteig es celebrarà el dia 6 de gener de 2019 a la sala de plens de l’ajuntament i serà retransmès en directe per TV Sant Feliu.