Torna l’Ofolk de tardor a la plaça Major. Un ball concert obert a tots els públics

Comparteix-ho amb els teus amics:

Torna l’Ofolk de tardor a la plaça Major. Un ball concert obert a tots els públics

La tardor s’acosta, per celebrar l’entrada d’aquesta estació a ritme de folk l’associació Ofolk ha organitzat un ball concert obert a tots els públics. Serà aquest dissabte dia 28 a les 18:30 h a la Plaça Major d’Olot (si plou, la ballada es farà al Núria Social).

Ens acompanyarà el grup Bauma que ens oferirà ball popular i tradicional europeu. Aquest grup, amb més de 19 anys d’actuacions proposa un fascinant viatge per tot Europa a través de la seva música tradicional.

Cinc músics sobre l’escenari fent sonar una àmplia i diversa varietat d’instruments, de distintes procedències i completament acústics, la conjuntura dels quals imprimeix la sonoritat pròpia i original del grup.

El repertori està format tant per peces de composició pròpia com tradicionals. Es fusionen instruments diversos i els sons de les distintes cultures fent que la música de Bauma s’allunyi del folk convencional.

Durant el concert, les melodies tradicionals s’acompanyen d’una introducció a les seves danses, tant les col·lectives com les de parella, incitant el públic a la participació amb el ball.

Tot plegat, és un espectacle per gaudir i divertir-se amb sons del folk dels països europeus.