Tot a punt per a l’Olotx2!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja es poden consultar les promocions i descomptes en relació a la 8a edició de l’Olotx2, que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer.

Es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer el territori com a destí turístic i comercial concentrant en un cap de setmana les activitats que es poden dur a terme durant tot l’any. Es poden reservar estades, àpats, activitats i serveis, així com consultar les promocions que portaran a terme els comerços de la ciutat d’Olot.

Gairebé 150 establiments participen aquest any a la campanya Olotx2 que durant els tres dies oferiran estades, àpats, activitats, serveis i promocions comercials per gaudir el doble de la ciutat i la comarca. Visites guiades, entrades gratuïtes als museus, rutes en bici, passejades en carruatge, circuit en poni, màgia a la fageda… són algunes de les propostes de l’Olotx2 2020.

La del 14 al 16 de febrer serà la 8a edició de l’Olotx2. A les set edicions anteriors de la campanya l’impacte econòmic global ha estat de 2.388.925 euros, s’han servit 68.017 àpats i s’han realitzat 7.519 estades en allotjaments dins la campanya. De mitjana per cada euro invertit des del sector públic n’han retornat 11 als sectors implicats del territori. Consulta les promocions aquí.

Comparteix-ho amb els teus amics: