Tot a punt per al Festival Internacional de Mapping

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Girona ja ha publicat les bases de la primera convocatòria del concurs internacional de projectes de mapping, que s’emmarca dins el Festival Internacional de Mapping de Girona, que tindrà lloc a la ciutat del 30 de juliol al 3 d’agost. El termini per presentar les propostes s’acaba el 25 d’abril.

La convocatòria constarà de tres categories: categoria professional, categoria oberta i categoria educativa. La categoria professional està oberta a empreses i professionals d’arreu del món dedicats al món audiovisual i del mapping; la categoria oberta està destinada a persones no professionals, i la categoria educativa està oberta a totes els alumnes de 5è i 6è de primària, així com els d’ESO, de les escoles i instituts de la ciutat de Girona.

[youtube]http://youtu.be/44otEwU4pOA[/youtube]

Les façanes que entren en el concurs són la façana de l’Ajuntament de Girona, la façana del Centre Cultural La Mercè, la façana de la Casa Masó, la façana de la Casa Pastors i la façana de l’edifici de la Generalitat, que només estarà disponible per la inauguració. Aquesta inauguració es farà el dimecres 30 de juliol i el videomapping anirà a càrrec de l’artista convidat del festival. El concurs es farà del 31 de juliol al 3 d’agost.

El jurat estarà format per cinc persones de reconegut prestigi professional i artístic. La composició definitiva del jurat s’anunciarà abans de la publicació de les propostes finalistes. Els criteris per escollir els finalistes de les categories tindran en compte l’originalitat, la qualitat i la vinculació a la ciutat dels projectes. D’entre totes les propostes, s’escolliran el guanyador i el finalista tenint en compte, a més dels criteris anteriors, la qualitat gràfica, la qualitat de so, la composició, la integració amb la façana i la sincronització pel que fa a la integració de so i imatge.

VÍDEO RELACIONAT: 

Vídeo: Les llums del modernisme, espectacle nocturn d’Olot (Muralla 15, abril 2013 a la Fira Modernista d’Olot)
[youtube]http://youtu.be/Odna6nFHbM4[/youtube]