Tot a punt per la 4a Trobada Solidària de Vehicles Clàssics a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga Girona, organitzen la 4a. Trobada de Vehicles Clàssics a Olot.

Serà el proper diumenge 9 de juny de 2019, una trobada solidària amb la finalitat de recollir fons per la lluita contra la malaltia del càncer, i donar suport a les famílies dels pacients.

La història és recent: a l’any 2016 un grup de membres del MAG, encapçalats per en Dani Codinach, un dels seus socis que acabava de superar un càncer, van decidir fer una activitat solidària per recollir fons per la Fundació. La delegació de l’Oncolliga d’Olot de seguida s’hi va sumar i aquell mateix any s’organitzava la 1a. Trobada de Vehicles Clàssics. El prestigi del MAG i el fet de la convocatòria va donar un resultat espectacular, amb un èxit de participació de gent i vehicles clàssics dels clubs més importants d’arreu de Catalunya.

Ara, i després de l’èxit de les trobades anteriors i amb la voluntat de fer créixer la convocatòria i els fons a recaptar, s’incorporen a la programació actes complementaris a l’activitat principal de la trobada de vehicles clàssics. D’aquesta manera i amb la particular col·laboració de diverses entitats, associacions locals i empreses, s’obre un ventall d’activitats per a tots els assistents que aquest dia vulguin col·laborar solidàriament per aquesta causa.

La 4a. Trobada de Clàssics serà des de les 8:30 del matí fins el migdia als terrenys de l’antiga estació i pavelló firal d’Olot. Sens dubte el més important per l’aportació solidària son les inscripcions a l’esmorzar, amb un donatiu de 10 euros.

Apart de la trobada de vehicles clàssics (de més de 25 anys), on es concentraràn tots els cotxes i motos que han fet història en el món del motor, tindrà lloc una ruta per les carreteres més turístiquesde la comarca, per acabar amb un vermut i el tradicional i divertit sorteig amb premis espectaculars de tots els col·laboradors.

En el mateix recinte de l’antiga estació i durant tot el matí es podrà gaudir de les exposicions de cotxes de competició de Riera Racing i de Decken Motorsport. També tindrem reunions de BMW Spain BIMMERS, del Club LancerEVO Catalunya i de Porsche by Decken. En definitiva un matí molt “Racing”.