Tot i el confinament, Montagut celebrarà la seva festa major

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tot i el confinament, Montagut celebrarà la seva festa major

Durant els dies 1, 2 i 3 de maig se celebraran les festes majors de Montagut, que tot i el confinament no renuncia a elles.

El grup de joves de Montagut, juntament amb altres entitats del poble, no renuncien a la seva festa major, que com cada any, tindrà lloc durant el primer cap de setmana de maig. Enguany, i degut al confinament, s’han adaptat els actes a les normes de seguretat pel COVID-19.

Durant els 3 dies de festa major hi haurà instal·lat al campanar del poble un equip d’àudio que permetrà als habitants del poble seguir tots els actes des de casa seva. El divendres al vespre començarà la festa amb l’habitual repic de campanes i el pregó a càrrec de l’hereu i la pubilla. Tot seguit, es retransmetrà un concert dels Estei Jomas (parodia del grup emergent @stay.homas) i seguidament una sessió de dj’s. Els concerts també es podran seguir en directe per xarxes socials, i d’aquesta manera arribar a més gent.

El dissabte al matí tindrà lloc el vermut musical on l’inici de la música des del campanar, determinarà l’hora del començament del vermut que tots els participants podran fer des de casa seva. A la tarda hi haurà lloc per la festa infantil amb música pels més menuts. La música del ball dels gegants tancarà aquest acte i donarà pas als grans èxits de tots els temps. Quan es faci de nit un espectacle de llum posarà un toc de color i tot seguit concert de Relat i una sessió dels dj’s Kaktus i Cocodrilo, que es podran seguir per xarxes socials.

El diumenge, a les 12, tindrà lloc una missa solemne retransmesa també des del campanar. Tot seguit sonaran sardanes. A la tarda, i per acabar la festa, un concert de Manelic de Pera, l’elecció del nou hereu i la nova pubilla i la traca final. Tots els actes estaran presentats pel grup de teatre local “Els Xarbotats”.

Info: Grup de Joves de Montagut

Comparteix-ho amb els teus amics: