Tot i les millores demostrades els cadets i els absoluts de waterpolo no poden amb els seus rivals

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit: CN SANT FELIU – CN OLOT
Categoria: CADET
Data: 25/01/2015
Lloc: SANT FELIU
Resultat: 13 – 9
Parcials: 4-1 ; 3-3 ; 1-3 ; 5-2
Equip: SEGURA, Biel; RUBIO, Jordi (1); TARRÚS, Marc; CASADEVALL, Arnau; PUJOLAR, Marc (2); COMA, Marc (3); AGUILERA, Ivan (1); COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; GHICA, Iulian; RUIZ, Francesc (2); SOAZ, Èric.

Els garrotxins continuen amb la seva millora i han netejat la imatge donada el diumenge passat. Aquest diumenge els olotins van començar el partit molt endollats, però els errors en el replegament i en la defensa de l’home de menys van passar factura deixant un marcador de 4 a 1 al final del primer quart.
Però el segon i el tercer quart van ser molt diferents, els visitants van corregir els errors en el replegament i van poder controlar molt millor els contraatacs del CN Sant Feliu. I en atac els locals van passar a fer zona per controlar el joc amb el boia dels olotins, fet que varen aprofitar aquests últims per buscar llançaments exteriors més còmodes. Fins i tot es va poder veure alguna circulació de pilota de bona qualitat per acabar definit quasi sense oposició després de moure la defensa.
D’aquesta forma s’arribava a l’últim quart amb només un gol de diferència, 8 a 7 a favor dels locals. Però ràpidament els del Baix Llobregat van fer pesar la seva diferència física per distanciar-se després de robar dues pilotes i amb una ràpida transició col·locar-se davant del porter olotí sense oposició.
Resultat final de 13 a 9 que va deixar al tècnic olotí amb bones sensacions, perquè la línia de treball és bona i s’ha d’insistir per consolidar i dominar conductes que estan en fase d’aprenentatge.

Partit: CN VALLIRANA – CN OLOT
Categoria: ABSOLUT
Data: 24/01/2015
Lloc: VALLIRANA
Resultat: 13 – 9
Parcials: 5-4 ; 2-1 ; 5-2 ; 1-2
Equip: REYES, Marc; ABEL, Pau; IBERN, Jan (3); LUQUE, Fran (1); ORTIZ, Pol; EL OUARIK, Abdel; RODEJA, Nil (3); VENTOLÀ, Joan; PUERTO, Daniel; ROURA, David (1); BOIX, Martí (1).

L’equip continua en la seva evolució, però també amb la seva irregularitat.
El dissabte passat els olotins van perdre en la seva última visita de la primera fase, a casa del CN Vallirana.
Els garrotxins van fer un bon partit com equip i amb una excel·lent actitud, però els errors individuals van sentenciar als visitants en el tercer quart. El factor clau del partit va ser les jugades de superioritat numèrica on els olotins només van convertir en gol 2 de les 9 oportunitats de les que van disposar.
Respecte al partit anterior, els garrotxins varen millorar en la presa de decisions, però no en l’execució, dos apartats en els quals s’està treballant per millorar i fer el salt de qualitat que manca.
L’últim partit de la primera fase serà el dissabte vinent a la piscina de Les Tries, on els olotins rebran al CN Banyoles.