Totes les places esgotades en les 5 sessions de la Bianyal d’art i patrimoni de la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la 7a edició de la Bianyal de la Vall de Bianya amb totes les places esgotades en les 5 sessions realitzades. 

A causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia es va haver de reformular i adaptar la Bianyal d’art i patrimoni de la Vall de Bianya. En aquesta setena edició es va decidir realitzar l’activitat en una sola localització, en aquest cas era el Mas Sobeies i l’església veïna de Sant Andreu de Socarrats, i no fer l’habitual recorregut circular per diferents indrets de la Vall de Bianya.

És la setena edició d’una proposta que –malgrat la seva curta trajectòria– ja ha sigut mereixedora del Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya 2018, en la categoria d’Espais i iniciatives.

Totes les visites eren guiades i compta amb explicacions sobre les instal·lacions artístiques (a càrrec dels seus autors) i sobre la història de la zona. Enguany, l’activitat és gratuïta però era absolutament imprescindible inscriure’s prèviament per poder accedir-hi.

Com a complement a la Bianyal 2020, i amb la col·laboració del festival Elmini d’Olot, el diumenge, es va oferir un concert en format acústic de Guillem Roma, a l’era del mas Sobeies, al costat de l’església de Sant Andreu de Socarrats, a la Vall de Bianya.

Imagen

Info i fotos: Ajunt de la Vall de Bianya / @binariolot