VÍDEO: Tots els detalls sobre la sortida aquest diumenge dels menors de 14 anys al carrer

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tots els detalls sobre la sortida aquest diumenge dels menors de 14 anys al carrer

Aquest diumenge els menors de 14 anys podran fer passejos controlats, acompanyats d’un adult durant una hora al dia, entre les nou del matí i les nou de la nit, a una distància d’un quilòmetre al voltant del seu domicili i sense accedir a zones de gronxadors i instal·lacions esportives.

Es continuarà mantenint una distància de dos metres amb la resta de persones.

No podran fer aquestes sortides els nens i nenes que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari a causa d’un diagnòstic per Covid-19, o que es troben en període de quarantena domiciliària.

Pel que fa als menors entre 14 i 18, el preàmbul del Reial Decret 492/2020 diu que tenen autonomia per poder desplaçar-se sense acompanyament i, per tant, per les compres autoritzades per l’estat d’alarma (aliments, productes de primera necessitat).

Us deixem un vídeo del Dr Foguet amb els recomanacions de la sortida al carrer d’infants i adolescents. Vídeo de L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.

Les normatives publicades per la Generalitat el passat cap de setmana sobre aquest mateix tema, no tenen de moment l’autorització del govern central.