Trasllat gratuït de persones amb mobilitat reduïda als diferents col.legis electorals de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Eleccions generals 20D. Trasllat gratuït de persones amb mobilitat reduïda als diferents col.legis electorals.

Com ja és habitual en totes les eleccions, l’Ajuntament d’Olot contracta els serveis de la Creu Roja per fer el trasllat d’aquelles persones amb mobilitat reduïda que desitgin exercir el seu dret a vot, als corresponents col.legis electorals. Per fer ús d’aquest servei, cal trucar i apuntar-se prèviament a un dels següents telèfons : 972 27 22 22 – 690 02 23 90

discapacitats - creu roja

A LA RESTA DE LA DEMARCACIÓ DE GIRONA

Les persones amb problemes de mobilitat poden informar-se del servei al telèfon 902 22 22 92 fins el 15 de desembre.

En motiu de les eleccions generals, del proper 20 de desembre, la Creu Roja ofereix informació del seu servei d’acompanyament als col·legis electorals per a persones amb problemes de mobilitat.

Les persones interessades es poden informar d’aquest servei, trucant al telèfon 902 22 22 92 del Centre de Coordinació de la Creu Roja a Catalunya, fins el proper 15 de desembre. La Creu Roja tanca el termini per presentar sol·licituds 5 dies abans dels comicis, per tal d’organitzar tota la logística que el servei requereix en funció de les persones que l’hagin demanat.Mitjançant aquest servei, la Creu Roja vol contribuir a garantir el dret de vot de forma secreta de les persones amb problemes de mobilitat. Els acompanyaments a la demarcació de Girona es faran per dues vies, en funció de les necessitats de cada persona. D’una banda, el pers onal de la Creu Roja facilitarà el trasllat de persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis electorals amb vehicles de transport col·lectiu, adaptats, sanitaris i de proximitat, mentre que, en d’altres casos, l’acompanyament es durà a terme a peu.

Les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja oferiran informació d’aquest servei a la província de Girona. Aquest servei és possible gràcies a un equip humà format per voluntariat i personal tècnic i disposarà, a més de vehicles de transport col·lectiu adaptat, d’ambulàncies i altres vehicles de suport.

En els darrers comicis, les eleccions catalanes del 27 de setembre, la Creu Roja va ajudar a exercir el dret de vot a prop de 95 persones a les comarques de Girona.