Treballada victòria a Preferent Provincial

Comparteix-ho amb els teus amics:

Visitava la pista municipal el CTT Albera, i en aquesta ocasió ho feia amb un equip composat en la seva totalitat per experimentats jugadors francesos. I van posar les coses molt difícils al conjunt olotí. Jaume Borràs, que va realitzar un molt bon encontre, va neutralitzar en dues ocasions, els avantatges aconseguits pel conjunt visitant. Amb el empat a dos aconseguit, els altres dos jugadors dels locals van aconseguir un punt cadascun per deixar el partit guanyat. El 4-2 definitiu, es va aconseguir després d’un disputat partit a conc sets. L’ Olot es manté en tercer lloc, i el segon classificat ha de passar properament per la pista olotina.

Treballada victòria a Preferent Provincial

Per altra banda, en les categories de Nacional, una de freda i una de calenta. L’ equip de Tercera va sumar una nova derrota, i es passeja per zona perillosa, però sense caure en posicions de promoció de descens.

En canvi el de Segona està en una bona dinàmica de joc, i en aquesta ocasió es va imposar per 4-2, manté la tercera posició empatat amb el segon, que ha de venir a jugar a Olot, i el quart classificat ja està dos victòries per sota.

Resultats i alineacions:

Segona Nacional: CTT Olot, 4 – CTT Calella, 2; Espert, Roca (2) i Gallego (2).
Tercera Nacional: TT Tramuntana, 5 – CTT Olot, 1; Colomer, Flores (1) i Lara.
Preferent: CTT Olot, 4 – CTT Albera, 2; Borràs (2), Llagostera (1) i Puigmal (1).

Presència del CTT Olot al “Torneo Estatal de Valladolid”

Els passats dies 20, 21 i 22 es va celebrar a Valladolid, el Torneo Estatal que aplega els millors 48 palistes de l’estat espanyol de cada categoria. En aquesta ocasió i per primera vegada en la seva història, el CTT Olot hi va ser present amb quatre jugadors, tots ells amb diferents acompanyants i sota les directrius dels entrenadors Oscar Gallego i Jon Uribarri.

Presència del CTT Olot al “Torneo Estatal de Valladolid”

Val a dir que una vegada més la competició ha tingut un alt nivell competitiu i que s’hi ha pogut veure tennis taula de molta qualitat.

Els participants han estat, en la categoria juvenil Nil Espert, en infantils Marc Lara i Arnau Roca, i en alevins Sergi Bahí que va actuar amb la samarreta del CTT Vilablareix, equip amb el qual jugarà els Campionats d’ Espanya i la resta de la temporada.

Nil Espert i Marc Lara, no aconseguien passar la fase de grups. Sergi Bahí amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes, es veia afavorit per un triple empat, i entrava al quadre final com a tercer de grup. En la eliminatòria de 1/16 es veia superat pel jugador català Josep Mª Blancafort.

L’Arnau Roca que es va classificar pel Estatal com a campió del Zonal jugat a Bàscara, entre palistes de Catalunya, Aragó, Balears i Navarra, partia amb possibilitats de quedar en una bona posició. Va començar el campionat jugant una bona fase de grups, quedant primer amb un balanç de una derrota i quatre victòries. Aquest primer lloc, li permetia passar directament a 1/8 de final, on s’imposava per 3-1 a Alberto Rodríguez de Andalusia. Ja a quarts s’ enfrontava a Javier Valero de la Comunitat Murciana, i perdia per 3-0, amb el que s’esfumava la possibilitat de podi.

DANI PONS I JORDI TOR CAMPIONS DEL TORNEIG DE DOBLES DEL INTERCOMARCAL

Gran campionat el jugat pels palistes del equip de Segona Nacional, Dani Pons i Jordi Tor, que es varen imposar amb gran autoritat a tots els seus oponents. La jove parella olotina Puigmal-Borràs també van signar un gran campionat arribant quedar en una brillant cinquena posició. Ja a semis, Jordi Tor i Dani Pons es varen imposar per 3-0 a la parella Juanjo-Riera, i en la final es van imposar a la dificilíssima parella Terricabras-Salamanca. Enhorabona als palistes olotins.

cttolot.cat