Trencada de guardioles per a Càritas Garrotxa a Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte al migdia, a la plaça de la Llibertat de Besalú va tenir lloc la trencada de guardioles a benefici de Càritas Garrotxa. Gairebé els mateixos nens i nenes que havien participat en la pintada inicial de les guardioles a principis de desembre, han estat els encarregats de trencar-les (Una tasca menys artística però més fàcil i festiva).

caritas guardioles (2)

Aquestes guardioles han estat presents durant més d’un mes en diferents comerços de la vila de Besalú a la vista de les persones que volguessin col·laborar en la campanya NO ET QUEDIS EL CANVI, una acció solidària de l’entitat a la Garrotxa.

Acompanyats per als seus familiars, els voluntaris besaluencs de Càritas i el president comarcal de l’entitat, els nens i nenes convocats, en una mitja hora, han fet molt bé la tasca encomanada.
En total s’han recollit 310 €. Una mica per sota del que es preveia. Està previst repetir l’activitat en propers anys, però canviant l’època de l’any.

Agraïments a totes les persones que s’han solidaritzat amb la campanya amb la seva aportació econòmica, així com també a la Unió de Comerciants i Botiguers de Besalú, a l’Institut Escola “Salvador Vilarrasa”, a l’Ajuntament de la vila, i al grapat de nens i nenes de primària de l’Institut Escola que hi han col·laborat.

caritas guardioles (1)