Tres Ajuntaments de la Vall del Llierca es comprometen a eradicar el GLIFOSAT

Comparteix-ho amb els teus amics:

A través de la campanya de Som lo que Sembrem i reforçada per la CUP de Llierca en aquesta vall garrotxina, els Ajuntament de Tortellà i Argelaguer s’han posicionat a favor de l’eliminació del glifosat i s’han compromès a eradicar aquest herbicida en els corresponents municipis. Sales de Llierca ens ha fet saber des del seu Ajuntament que no utilitzen cap mena de producte d’aquest tipus.

Restem a l’espera que ho facin els de Sant Jaume de Llierca i Montagut que segons ens diuen no es un tema prioritari i que miraran de discutir-ho en el següent ple.

Des de la CUP del Llierca celebrem aquesta decisió dels ajuntaments que retiren el glifosat, la qual valorem molt positivament, i continuarem lluitant per tenir una vall lliure de contaminants químics nocius per a les persones i el medi ambient.

Us recordem que aquest proper dimecres dia 22 de juliol a les 19.30h a la sala d’actes de Tortellà farem una sessió informativa sobre el glifosat a càrrec de Kilian Sampol , Enginyer Agrícola i Membre de TRAMEC ( Associació de Productors Agroecològics de la Garrotxa ), xerrada oberta a tothom i en la qual s’ha convidat específicament també als regidors/eres de Medi Ambient i als alcaldes /esses de els cinc ajuntaments de la vall.