TRES COLADES, la companyia de teatre de Sant Joan les Font, estrena obra

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte, dia 9 d’abril a les 18h, la companyia TRES COLADES estrena l’obra inèdita EL GERIÀTRIC.

Dins el programa d’actes de la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts, la companyia de teatre TRES COLADES estrenarà el proper dissabte, dia 9 d’abril a les 18h al Centre cultural Santjoanenc, l’obra escrita i dirigida per Maria Vidal, El Geriàtric, una comèdia en dos actes on es fa un retrat desenfadat i divertit del dia a dia d’uns avis dins d’una residència per la tercera edat.

COMPANYIA TRES COLADES

La companyia, que compta amb noves incorporacions, està formada per persones del mateix municipi de Sant Joan les Fonts. Els seus integrants; Lourdes Coromina, Carles Villanueva, Isabel Rigat, Oriol Poyo, Paquita Montoliu, Tomàs Vidal, Isabel del Cid, Toni Golet, Carla Bueno i Cinta Serrat, han estat treballant durant mesos per presentar una obra on el públic pugui gaudir d’una representació fresca, dinàmica i, sobretot, desenfadada. L’objectiu és mostrar la cara més amable d’un tipus d’espai on a vegades els residents viuen situacions personals delicades.

L’entrada de la representació és gratuïta i per a tots els públics. Aquesta activitat està organitzada per la companyia TRES COLADES amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts.