Tres detinguts per robar a turistes a l’Aeroport de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les víctimes eren parelles d’edat avançada i els lladres aprofitaven per actuar mentre carregaven l’equipatge al cotxe

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 10 de setembre tres homes acusats de robar a turistes a l’Aeroport de Girona. Els lladres es fixaven en parelles d’edat avançada que aterraven a Girona i anaven a llogar un cotxe. Els delinqüents actuaven quan els turistes estaven carregant l’equipatge al cotxe i aprofitaven per robar, per exemple, la bossa de mà de la dona. Així van actuar el passat 8 de setembre, quan una parella de turistes alemanys va denunciar el cas als mossos. La policia va obrir una investigació i dos dies després va localitzar els lladres pels voltant de l’aeroport. Els homes, amb antecedents, són de nacionalitat txeca i kosovar.

El dia 8 de setembre, agents de mossos que estaven de servei a l’aeroport van rebre la denúncia d’una parella de turistes alemanys que havia patit un furt al pàrquing de vehicles de lloguer. A la denúncia, les víctimes manifestaven que els havien sostret la bossa de mà amb documentació personal i diners en efectiu en el moment en què recollien un vehicle de lloguer dins l’aeroport.

Els mossos van obrir una investigació que va permetre la identificació dels autors i del vehicle amb el que viatjaven els lladres. Dos dies més tard, el dia 10 de setembre, els mossos van detectar un
turisme aturat al mig de la recta de la sortida de l’aeroport de Vilobí que obstaculitzava un dels dos vials. Els agents es van adonar que el vehicle coincidia plenament amb la descripció del cotxe usat pels lladres en el furt del dia 8 de setembre.

Per això, els mossos en van identificar l’únic ocupant. Com que ja tenien la descripció dels altres dos autors, van alertar també els vigilants municipals de Vilobí d’Onyar i van iniciar un dispositiu de recerca. Els vigilants municipals van localitzar a l’exterior d’un hotel de la zona els altres dos presumptes lladres.

Tots tres van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de furt. Es tracta de tres homes de 20, 44 i 49 anys, de nacionalitat txeca i kosovar, amb domicili a Barcelona, desconegut i Praga (República Txeca) respectivament. Després de declarar davant del jutge, han quedat en llibertat amb càrrecs. Vilobí d’Onyar (ACN)