Tres dones detingudes per cometre vint robatoris amb força en domicilis d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les tres dones varen sostreure diners i joies

El passat 25 de març, els Mossos d’Esquadra varen detenir a tres dones, d’entre 21 i 38 anys, de nacionalitats italiana i croata, veïnes de Mont-roig del Camp, com a presumptes autores de vint robatoris amb força a domicilis d’Olot. La investigació es remunta a principis d’any després de detectar-se diversos robatoris a comerços i domicilis de la capital garrotxina amb el mateix modus operandi.

Les tres dones trucaven als intercomunicadors dels pisos, fent-se passar per repartidores de publicitat o de correus, un cop a dins de l’edifici, escollint un pis on no hi hagués ningú i forçaven la porta.

Les portes les obrien de diverses maneres, fent palanca al marc de la porta, trencant el bombi o utilitzant una làmina de plàstic com la d’una radiografia. Un cop dintre, buscaven i s’emportaven els diners i joies i marxaven rapidament del lloc.

El passat dilluns, es va alertar a la policia de què hi havia una persona que tenia retinguda una dona que presumptament havia intentat entrar en un pis força’n la porta al carrer Mestre Moner d’Olot. Els mossos d’Esquadra van comprovar que la dona també era sospitosa d’altres robatoris en domicilis i que en aquell moment anava acompanyada d’altres dues dones.

Tot seguit es va activar una operació de recerca per trobar les altres dues implicades, que després d’una persecució a peu es van poder detenir. Les tres dones detingudes han estat entregades aquest dijous al jutjat de guàrdia a Olot.

Comparteix-ho amb els teus amics: