Tres projectes d’àmbit social reben la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”

IF
Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir al matí s’han signat a l’Ajuntament d’Olot els convenis de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” que, amb una aportació total de 20.000 euros, contribueix al finançament del menjador social, els tallers de memòria de la gent gran i l’Espai Cosidor.

L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, i el director d’Institucions de Caixabank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest dimecres 30 de setembre els convenis de col·laboració en tres projectes d’àmbit social de la ciutat. En primer lloc, la Caixa es compromet a fer una aportació de 13.000 euros al menjador social, un servei per a persones amb greus necessitats socials i de subsistència que els proporciona de forma temporal àpats elaborats. L’Ajuntament d’Olot, el Dipsalut a través del programa Salut i Crisi i ara també l’Obra Social “la Caixa” es fan càrrec del finançament del menjador social que, situat a l’Avinguda Girona d’Olot, durant el 2014 va atendre a un total de 37 usuaris als quals va servir prop de 4.200 àpats.

IF

El segon dels convenis signats aquest matí a l’Ajuntament d’Olot es destina als tallers de memòria per a la gent gran. Els 6.000 euros que l’Obra Social “la Caixa” hi aporta permetrà abaratir l’import que han d’assumir els participants. Durant el curs 2014-2015, 299 persones d’Olot i altres municipis de la Garrotxa van prendre part d’aquesta activitat realitzada des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb els casals de la gent gran i altres entitats d’Olot i comarca.

L’Obra Social “la Caixa” també ha signat amb l’Associació de Veïns del barri de Sant Miquel d’Olot un acord de col·laboració per a l’Espai Cosidor. Es destinen 1.000 euros a aquest espai de relació i d’intercanvi en temes de costura d’aquest barri olotí, que l’any passat va comptar amb la participació de 59 dones d’edats compreses entre els 18 i 79 anys i de diferents països de procedència.