Tres veïns de Les Planes d’Hostoles participen a la Trailwalker

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tres veïns de Les Planes d’Hostoles han començat a recollir fons per poder participar del gran desafiament esportiu de nivell mundial, la Trailwalker. Una cursa que consisteix en récorrer a peu els 100km que uneixen Olot amb Sant Feliu de Guíxols a través de la Via Verda en un màxim de 32 hores. El repte tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 d’abril.

La prova organitzada per Intermón Oxfam té com objectiu lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. És per això que els equips que hi volen participar han d’aconseguir un mínim de 1.500 euros per desitnar-los a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a 40 països. Júlia Clarà, Marc Portillo i Maria Ventura són els tres planencs que tenen ganes de participar d’aquest repte esportiu i ho faran acompanyats també d’un jove de Moià (Osona), Guillem Balart.

Tots quatre ja s’entrenen per tal d’aportar el seu granet de sorra en aquesta causa. Els joves han explicat que calculen fer els 100 km en unes 18 hores i han fet una última crida a la gent que faci aportacions perquè són projectes destinats a la construcció de pous d’aigua en països en vies de desenvolupament Qui vulgui fer aportacions perquè aquests joves puguin fer realitat aquest repte esportiu i solidàri pot fer-ho fins el 24 d’abril a través del número de compte 2100 0235 85 0100488900 o enviant un sms al número 28018 amb el text: “TW G343”.

nyerrosenmarxa logo