Tres veïns d’Olot en el vol sinistrat (COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT D’OLOT)

ACN El mostrador amb el logotip de la companyia Germanwings on s'haurien facturat aquest matí les maletes dels passatgers que anaven a bord de l'avió accidentat als Alps
Comparteix-ho amb els teus amics:

Davant del malaurat accident ocorregut aquest matí prop de la població francesa de Barcelonetta, en què s’ha estavellat un avió que volava entre Barcelona i Düsseldorf i en el qual, juntament amb la resta del passatge i la tripulació, s’ha confirmat que hi viatjaven un mínim de tres veïns de la nostra ciutat.

Atenent la consternació que aquest accident ha causat a la població d’Olot i davant de la necessitat de demostrar el suport de tota la Corporació municipal als seus familiars i amics.

I considerant que tots els grups representats en el Ple hi han mostrat la seva conformitat, l’alcalde i president de la Corporació Josep M. Corominas ha resolt:

Primer.- Expressar el suport incondicional de l’Ajuntament d’Olot a les famílies de totes les víctimes.

Segon.- Convocar un ple extraordinari per a demà dimecres 25 de març, a les 8 del matí, en què la Corporació mostrarà el seu suport unànime a les famílies dels accidentats.

Tercer.- Convocar als ciutadans i ciutadanes d’Olot per tal que demà dimecres puguin expressar el seu suport a les famílies de totes les víctimes de l’accident, aturant la seva activitat a les dotze del migdia i mantenint un minut de silenci al carrer o davant de l’Ajuntament.

Comparteix-ho amb els teus amics: